Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Artificial by Nature

7 t/m 16 juni 2024 | Theaterfestival Oerol | Terschelling Hee (Terschelling)
Nineties presenteert deze zomer de muzikale voorstelling Artificial by Nature op theaterfestival Oerol, een sciencefiction voorstelling over wat het betekent om mens te zijn. Theatermaker en acteur Yannick Noomen en maker, acteur en componist Annelinde Bruijs nemen de rol aan van twee humanoïde robots. In één grote muzikale compositie speculeren zij, met een goede vleug filosofie, over het mens-zijn anno nu. Artificial By Nature gaat op 7 juni in première en speelt tot en met 16 juni op Terschelling.

Een muzikale ode aan de ploeterende mens
Nineties neemt het publiek mee in een experimentele zoektocht naar frisse en spannende vertelvormen. Voor de nieuwe locatievoorstelling Artificial by Nature stort het theatergezelschap zich op grote fundamentele vragen: wat betekent het om mens te zijn? Waar staan we dagelijks voor op? En waarom doen we wat we doen? De acteurs buigen zich in de performance als gretige robots over deze vragen, geïnspireerd op het gedachtegoed van filosoof Helmuth Plessner, waarin hij betoogt dat de mens van nature kunstmatig is. Volgens hem is de mens een wezen dat in staat is zowel zichzelf te ervaren, als naar zichzelf te kijken: de mens kijkt als het ware over zijn eigen schouder mee. Hij is niet thuis in de natuur, zoals een dier, maar geeft zijn eigen leven vorm. Met behulp van ‘kunstmatigheden’ als taal, technologie en tools stuntelt de mens zichzelf door het leven.


Aanvangstijden

7 t/m 16 juni 2024: 00:00 uur

Er zijn twee voorstellingen per dag, namelijk om 15:15 en 19:15 (op de eerste vrijdag alleen om 19:15).
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de voorstelling zelf.

Prijzen

Toegangsprijs is 18,50 euro.
 

Bezoekersinformatie

Theaterfestival Oerol
Crossbaan Zuid
8891 GH Terschelling Hee (Friesland)


Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Theater | Overig

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *






Laat dit leeg:

Ook interessant

  • Oerol Festival
    7-16 juni 2024; een ervaring die je tien dagen lang tot in je tenen voelt. .. »
    vanaf 7 juni