Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Dubbelconcert in de Oude Jeroenskerk

Zondag 22 september 2024 | Oude Jeroenskerk | Noordwijk
Zondagmiddag 22 september vindt er in de Oude Jeroenskerk in Noordwijk een bijzonder dubbelconcert plaats van de Canadees-Duits folkmuzikant ‘ ‘Oldseed’ en de Friese Amsterdamse muzikant ‘Zea’. De aanvang is 14.30 uur. Om 15.00 uur zal de muziek van start gaan. Kaarten kosten 15,-; kinderen onder de 16 jaar hebben gratis toegang. Beide optredens zullen volledig onversterkt zijn. Meer informatie en reserveren kan via email: concerteninnoordwijk at gmail com

De Friese Amsterdammer Arnold de Boer treedt al ruim twintig jaar over de hele wereld op onder de naam ZEA. Op tournees in Afrika werd hij aangesproken waarom hij niet in zijn eigen taal, het Fries, zingt. Het resultaat hiervan is nieuwe muziek, volledig album in het Fries. In het oog springt de fraaie vertaling van ‘Ne me quitte pas’ van Jacques Brel. Speciaal voor deze dag treedt hij op als trio, met Harald Austbø op cello en Ineke Duivenvoorde, uit Voorhout, op drums.

De Canadees Oldseed is het alterego van Craig Bjerring. Inmiddels woonachtig in Duitsland deelde hij in zijn lange loopbaan het podium met grootheden als Scott Kelly (van de band Neurosis), Lambchop en Mike Watt (van de Stooges). De muziekstijl van Bjerring verhoudt zich tussen folk, de website en singersongwriting, waarbij zijn unieke stemgeluid veelvuldig geroemd wordt door recensenten: "Oldseed is een muzikant van de absolute buitencategorie".


Aanvangstijden

Zondag 22 september 2024: 14.30 uur

14.30 uur gaat de deur open
15.00 uur start de muziek.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

Kaarten kosten 15,-; kinderen onder de 16 jaar hebben gratis toegang. Kaarten voor het concert zijn alleen verkrijgbaar op de dag zelf bij de entree van de Oude Jeroenskerk.
 

Bezoekersinformatie

Oude Jeroenskerk
Voorstraat 44
Noordwijk (Zuid-Holland)
Meer informatie »


Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Wereldmuziek

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *






Laat dit leeg:

Ook interessant

  • Amare
    Hét huis voor cultuur, educatie, events en ontmoeting in hartje Den Haag. .. »
  • Musicon
    Gezellig muziekpodium waar feestjes, dansavonden, jamsessies en optredens worden georganiseerd. .. »
  • De Leidse Salon
    Bijzondere kamermuziekconcerten .. »
Uitgelicht