Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

And Also The Trees

Zaterdag 26 oktober 2024 | Cinetol | Amsterdam
De iconische Engelse postpunk band And Also The Trees komt op 26 oktober 2024 naar Cinetol in Amsterdam ter gelegenheid van hun vijftiende album 'Mother-of-pearl moon' dat op 23 februari 2024 werd uitgebracht.
And Also The Trees werd opgericht in 1979 in Worcestershire, England, en heeft met vijftien studioalbums op hun naam, heeft een loyale fanbase veroverd, zowel in Europa als in de Verenigde Staten en Japan, waar ze een cultstatus genieten. De band put inspiratie uit hun ongewone, landelijke oorsprong en hun ervaringen als reizende band in Europa, de VS en Japan, wat resulteert in een muzikaal palet dat de verbeelding tart. Met een verrassend divers muzikaal parcours hebben ze zichzelf voortdurend heruitgevonden, van post-punk tot Americana, blues, jazz, hedendaagse klassieke muziek, wave en rock. Voor fans van Nick Cave and the Bad Seeds, The Cure en Tom Waits is hun eclectische geluid een waardevolle ontdekkingstocht, die hen blijft boeien en verrassen.
And Also The Trees staan bekend om hun betoverende liveoptredens, gekenmerkt door hun unieke stijl van mandoline-achtige elektrische gitaar, aangrijpende teksten en duistere jazzritmes, allemaal ondersteund door hun zorgvuldig behouden artistieke onafhankelijkheid. Hun talent is niet onopgemerkt gebleven bij muziekiconen zoals Robert Smith, die meerdere keren heeft uitgenodigd om met The Cure op tournee te gaan.


Aanvangstijden

Zaterdag 26 oktober 2024: 20.00 uur

20:00.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

26,50.
 

Bezoekersinformatie

Cinetol
Tolstraat 182
1074 VM Amsterdam (Noord-Holland)
Meer informatie »


Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Rock

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *






Laat dit leeg:

Ook interessant

  • The Waterhole
    Live music bar op het Leidseplein in Amsterdam. Met iedere dag live muziek. .. »
  • Naar het Licht
    Optreden in Haarlem .. »
    2 november
  • AFAS Live
    Muziekpodium waar je een onvergetelijke avond uit beleeft. .. »
Uitgelicht