Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Aron Elstak - Sidekick

Vrijdag 21 maart 2025 | SCC de Poorterij | Zaltbommel
De domste figuren schreeuwen het hardst. De Trumps, Tates’ en Thierry’s spugen vol zelfvertrouwen hun gif de wereld in. En de mensen met nuance zijn vaak zo genuanceerd dat ze zich niet uitspreken, wachtend tot iemand ze de beurt geeft. Maar die beurt… die gaat nooit komen. Het heeft geen zin om te wachten op Jouw Grote Moment. Of je het wilt of niet, dat moment zal je zelf moeten grijpen. Hoe lang wil je je eigen sidekick blijven? Wanneer beken je kleur en pak je de hoofdrol in je eigen leven? Want hoe veel tijd heb je nog in een wereld vol aardverschuivingen, oorlogen en overstromingen?

Het heeft geen zin om te wachten op Jouw Grote Moment. Of je het wilt of niet, dat moment zal je zelf moeten grijpen. Hoe lang wil je je eigen sidekick blijven? Wanneer beken je kleur en pak je de hoofdrol in je eigen leven? Want hoe veel tijd heb je nog in een wereld vol aardverschuivingen, oorlogen en overstromingen?



In Sidekick geeft Aron een stem aan de wingman, de plus-1, de pijnboompit naast de carpaccio, de cockblocker. Dat doet hij natuurlijk met innemende liedjes, keiharde grappen en scherpe imitaties. Maar welke sidekick staat hém bij als het hem niet in z’n eentje lukt? In een brandende wereld relativeert hij de grote dingen klein en de kleine dingen groot. Kom het zien en neem vooral je eigen sidekicks mee.



Aron schreef de afgelopen jaren meer dan 70 scènes en liedjes voor Spijkers met Koppen op NPO Radio 2. Hij weet de actualiteit razendsnel, vanuit.


Aanvangstijden

Vrijdag 21 maart 2025: 20.00 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van de voorstelling zelf.

Prijzen

Minimaal €2,50.
 

Bezoekersinformatie

SCC de Poorterij
Nieuwstraat 2
5301 EW Zaltbommel (Gelderland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Theater | Cabaret

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *






Laat dit leeg:

Ook interessant

  • Theater De Leest
    Heater in Waalwijk .. »
  • StoryTrail stadswandeling Gorinchem
    Voorstelling in Gorinchem .. »
    6 oktober
  • Alex Sijm - Liggen blijven is geen op...
    Een inspirerend theatercollege over opstaan en weer doorgaan als het leven je laat struikelen. .. »
    11 oktober
Uitgelicht