Workshop Chocolade tempereren Chocolate tempering

Doorlopend | Maastricht
Altijd al willen weten hoe je chocolade het beste thuis kunt bereiden? Dan is dit je kans. Centraal staat de techniek van tempereren. Tempereren is de basis van alle chocoladebereiding: je brengt de chocolade op de juiste verwerkingstemperatuur waardoor de chocolade een mooie glans krijgt, een lekkere knak en een perfect mondgevoel. Met tempereren krijg je de essentiële kennis die je controle over de chocolade geeft.

De workshop vindt plaats in World’s smallest chocolate factory. We werken daarom met heel kleine groepen waarmee de workshop een individueel karakter heeft (2 tot max 5 persone.


Dagen

Doorlopend
Controleer voor een bezoek altijd even de openingstijden op de website van de locatie zelf.

Prijzen

37,50 euro per persoon incl. btw.
 

Bezoekersinformatie

Bemelerweg 24
6226 HA Maastricht (Limburg)
Telefoon: 0628124004
Meer informatie


Deel deze workshop


Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *






Laat dit leeg:

Ook interessant

  • Populaire culinaire workshops in Nederland
    Populaire culinaire workshops in Nederland
  • Leukste uittips in Limburg
    Leukste uittips in Limburg
Uitgelicht

Ontvang de leukste Uittips voor de regio Maastricht

BONUS: Download gratis ons e-book met de 7 leukste Uittips per provincie.

Vul je e-mailadres in en je ontvangt de bonus en de Uittips in je mailbox.
Stuur mij tips

Wij respecteren jouw e-mail privacy.